Blikvanger FotografieBruiloftfotografie

trouwringenWat leuk dat jullie op mijn website terecht zijn gekomen! En waarschijnlijk mag ik jullie feliciteren, want dat jullie bij Blikvanger Fotografie terechtgekomen zijn, houdt waarschijnlijk in dat jullie bezig zijn met de voorbereiding voor een hele bijzondere dag in jullie leven: jullie bruiloft!

Het lijkt mij leuk om een onderdeel te mogen zijn van die bijzondere dag. Maar goed, zover is het nog niet. Misschien zitten jullie zitten nog in de oriënterende fase naar een geschikte fotograaf voor jullie trouwdag. Ik vind het leuk om jullie daarbij te helpen. Jullie kunnen me geheel vrijblijvend een mail sturen met vragen via het contactformulier.

Wat willen jullie graag?

Jullie trouwdag is jullie trouwdag. Daarom zijn jullie degene die bepalen wat er die dag allemaal gebeurt.

Om achter jullie wensen te komen spreek ik graag geheel vrijblijvend (vanzelfsprekend geheel corona-proof) met jullie af voor een eerste kennismaking. Tijdens dat gesprek leren we elkaar kennen. We bespreken alle belangrijke dingen van begin tot eind. Jullie kunnen hierbij denken aan de begin- en eindtijden van verschillende dag(onder)delen, reistijden tussen verschillende locaties voor de fotoshoot en de bruiloft zelf, rust- en pauzemomenten. Maar ook of jullie groepsfoto’s willen, of speciale aandacht voor extra bijzondere gasten die wellicht over zijn gevlogen vanuit het buitenland, enzovoort.

Tijdens onze kennismaking vertellen jullie wat je voor ogen hebben. Ik zal vooral vragen stellen ter verduidelijking en adviseren waar mogelijk.

Welke stijl van fotografie spreekt jullie aan?

We spreken door welke stijl van fotografie jullie graag zien dat wordt gehanteerd. Spontane foto’s vind ik persoonlijk vaak leuker en sprankelender dan geposeerde foto’s. Dit wordt binnen de fotografie journalistieke fotografie genoemd. Juist het moment, de emotie, de blijdschap, het spontane zegt veel meer over de personen en over jullie trouwdag dan een geposeerde foto. Maar ook aan geposeerde foto’s zul je niet ontkomen. Even met de familie, of met je beste vriend of vriendin op de foto of een familielid die vanuit het buitenland speciaal voor jullie bruiloft is overgekomen. Ook bij geposeerde foto’s zal ik die zo spontaan mogelijk maken.

Oog voor detail

Naast het vastleggen van de mooiste momenten, schenk ik natuurlijk ook veel aandacht aan de details; de ringen, het trouwboeket, de schoenen van de bruid, details van de trouwlocatie, de gedekte tafel etc. Dit wordt fine art fotografie genoemd. Jullie kunnen aangeven waar ik vooral rekening mee moet houden.

Op de dag zelf beweeg ik me – zoveel onopvallend mogelijk – tussen de gasten. Naast natuurlijk de formele fotomomenten, zal ik de informele en het spontane momenten vastleggen. Suggesties voor foto’s van jullie, van de ceremoniemeester, van aanwezige gasten en familieleden zal ik zoveel mogelijk overnemen. Als de tijd het toelaat zal ik een kort praatje maken met de gasten om zo uit te vinden waar ik nog extra op moet letten. Het dichtbij de gasten staan maakt juist dat er spontanere foto’s kunnen worden gemaakt dan wanneer iemand onaangekondigd een camera op jullie gasten richt.

Precies deze aanpak, dit contact met jullie en jullie gasten en het 'dichtbij' durven komen maakt mijn foto’s uniek en bepaalt mijn stijl: spontaan, puur natuur, creatief, levendig en stijlvol.

Indien daar aanleiding toe is, kunnen we in de weken voorafgaande aan jullie bruiloft alles nogmaals doornemen, want in de tijd kan het inzicht in die bijzondere dag in jullie leven natuurlijk wijzigen.

Na afloop van jullie trouwdag

Als de trouwdag ten einde is, maak ik een eerste selectie van de foto’s, die ik zo snel mogelijk aan jullie ter beschikking stel in een met een wachtwoord beveiligde online fotogalerij. In onderling overleg spreken we af dat jullie bepalen welke foto’s ik zal nabewerken of dat jullie dat geheel aan mij overlaten. Tijdens het nabewerken worden kleine oneffenheden in de foto weggewerkt, kan het contrast, de levendigheid en de belichting etc. worden aangepast. Van geselecteerde foto’s stel ik een trouwalbum samen. In welke vorm die zal zijn, bepalen jullie. Ik sta jullie daar met raad en daad bij, natuurlijk.

Ik kan me voorstellen dat jullie nog zitten met een hoop vragen. Schroom niet om contact met mij op te nemen via het contactformulier om vragen te stellen.

Ben je al klaar om mijn diensten in te huren? Ga dan naar mijn online beschikbaarheidskalender om mij als jullie bruiloftsfotograaf op jullie trouwdag te reserveren. De starttijd in de agenda begint altijd om 09.00 uur, maar op jullie trouwdag start ik natuurlijk in overleg met jullie, dus ook voor 09.00 uur.

Oh ja, vergat ik bijna te vertellen. Als jullie mij boeken als jullie bruidsfotograaf, dan krijgen jullie 25% korting op een Love shoot of verlovingsreportage voorafgaande aan jullie bruiloft. Dan hebben jullie meteen een geschikte foto voor de uitnodiging.


Tarieven Bruiloftreportage

Hieronder staan de "standaardpakketten" die ik aanbied. Het tarief wordt met name bepaald door het aantal uren en het aantal af te leveren foto's. Pakketten zijn er voor 6 uur, 8 uur, 10 uur en 12 uur fotografie.

Maar... aangezien het jullie trouwdag is, staat het jullie vrij om mij geheel naar jullie wens in te zetten. Dus als je afwijkende ideeën hebt van onderstaande standaardpakketten, laat mij dit dan weten, want dan maak ik een pakket en offerte op maat.

Vrijdag en zaterdag zijn mijn reguliere werkdagen, maar als jullie op andere dag trouwen, laat mij dit dan weten. Ik zal mij daar dan zeker naar proberen te schikken.

6 uur fotografie

8 uur fotografie

Prijs: € 899,- Prijs: € 1099,-
Tijdelijk 15% korting! (zie voorwaarde) Tijdelijk 15% korting! (zie voorwaarde)
Nog 5 kortingsbonnen beschikbaar! Nog 5 kortingsbonnen beschikbaar!
• 130 digitale foto's • 200 digitale foto's
reserveerbutton reserveerbutton


10 uur fotografie

12 uur fotografie

Prijs: € 1299,- Prijs: € 1449,-
Tijdelijk 15% korting! (zie voorwaarde) Tijdelijk 15% korting! (zie voorwaarde)
Nog 5 kortingsbonnen beschikbaar! Nog 5 kortingsbonnen beschikbaar!
• 300 digitale foto's • 400 digitale foto's
reserveerbutton reserveerbutton


Algemeen geldt voor de bruiloftreportages

• Reguliere openingstijden zijn op vrijdag en zaterdag. Op deze dagen kun je minjn diensten boeken via de reserveerknoppen. Maar niet iedereen trouwt op een vrijdag of een zaterdag. Neem daarom even contact met me op om af te stemmen of ik op het door jou gewenste moment beschikbaar ben;
• Ieder bruidspaar is uniek en iedere bruiloft is uniek. Standaardpakketten bestaan bij mij dan ook eigenlijk niet. De bovenstaande pakketten vormen de basis. Samen bespreken we jullie wensen en de eventuele tariefsaanpassing als jullie wensen sterk afwijken van de standaardpakketten;
• Kennismakingsgesprek van 90 minuten is inbegrepen in het tarief;
• Na de reportage worden de foto’s in lage resolutie inclusief watermerk in een beveiligde online gallerij getoond. Jullie ontvangen een link naar deze gallerij, alsmede het wachtwoord dat toegang geeft tot de gallerij;
• Uit de fotogallerij kiezen jullie de foto's die jullie het meeste aanspreken. Deze zal ik verwerken in een mooi trouwalbum;
• het trouwalbum is van de afmeting 25x25 centimeter;
• Grotere trouwalbums tegen meerprijs mogelijk;
• Nabewerking van de geselecteerde foto's vindt na de selectie van de foto's plaats. Indien gewenst kunnen extra foto's buiten het in het standaardpakket begrepen foto's (ook) in zwart/wit worden geleverd à € 5,- per stuk;
• Op de geleverde foto’s rust auteursrecht;
• Aanbetaling van 50% via online bankieren uiterlijk 14 dagen voorafgaande aan de fotoreportage;
• Restantbetaling van de fotoreportage via online bankieren binnen 14 dagen na de fotoreportage;
• Factuur op naam wordt verstuurd naar uw emailadres;
• Nabestellingen mogelijk à € 15,- per stuk inclusief nabewerking voor de eerste vijf foto’s en € 12,50 per stuk als u meer dan vijf foto’s nabestelt;
• Reiskosten: eerste 20 kilometer gratis, daarboven € 0,30 per kilometer;
• Tweede fotograaf à € 60,- per uur is optioneel bij te boeken en zeker aan te bevelen;
• alle vermelde tarieven zijn inclusief btw.

Voorwaarde korting op reportage
• Om voor de korting in aanmerking te komen ga je akkoord met het plaatsen van minimaal tien in onderling overleg geselecteerde foto in mijn online portfolio op deze website.

Wat hebben eerdere bruidsparen gezegd?

User 01

Worden jullie mijn eerste rececenten?