Blikvanger Fotografie


Familieportretten Hoofddorp


Mooie foto’s van het hele gezin of familie. Wie wil dat nu niet?

En het leuke is, dat het laten maken van familieportretfoto's door mijn eerder klanten als super leuk is ervaren! Eerst is er een beetje 'angst' voor de camera, maar die verdwijnt vaak als sneeuw voor de zon als de eerste resultaten op het scherm van mijn lapotop verschijnen. Dan maakt die 'angst' plaats voor enthousiasme! En dat is wat ik nastreef. Kwalitatief goede foto's horen daarbij vanzelfsprekend bij.

Een familieportretfoto is dé manier jou gezin op een mooie wijze voor altijd vast te leggen. Tevens is het een uniek moment om samen stil te staan in -en bij- dit moment. Dat kan je niet meer worden afgenomen. Maar een familieportretfoto hoeft zich niet alleen te beperken tot het gezin. Het kan bijvoorbeeld ook met oma en opa erbij of misschien ook nog met neven en nichten, tantes en ooms. Ik kan je nu alvast beloven dat het voor jullie erg leuk is om een professionele familieportretfoto’s op een mooie buiten- of binnenlocatie te laten maken? Ik word daar blij van.

Als familieportretfotograaf in Hoofddorp ben ik er voor de juiste compositie en juiste belichting. Mijn streven zijn niet de statige portretten, maar juist de spontane en ongedwongen foto’s die écht laten zien wat voor familie jullie zijn. Zoals al gezegd: het maken van een familieportretfoto zorgt voor een fantastisch moment met elkaar. Zie het als een leuk uitje, mét als bijkomend voordeel een aantal schitterende foto's !


De fotolocatie

De familieportret fotoreportage kan plaatsvinden op een plek waar jullie graag komen: in een stad of in de natuur. Denk bijvoorbeeld aan een park of bos in (de directe omgeving van) Hoofddorp waar jullie graag komen om te wandelen of waar de kinderen graag spelen. Jullie geven aan wat jullie willen en ik houd daar dan rekening mee. Voorafgaande aan de fotoshoot bespreek ik jullie wensen met jullie door. Na het boeken van een fotoshoot zal ik nog een overzicht met aandachtspunten ter voorbereiding op de fotoshoot mailen.

Na afloop van de fotoshoot zal ik een selectie van foto's beschikbaar stellen in een online fotogalerij in een lage resolutie. Een wachtwoord dat toegang geeft tot die omgeving, ontvang je per mail van mij nadat de fotogalerij online staat. Uit deze foto's maken jullie een selectie. De geselecteerde foto's zullen vervolgens nog enige nabewerking ondergaan. Denk hierbij aan bijvoorbeeld het verwijderen van een haartje uit het gezicht en de belichting kan nog net even iets verder worden verfijnd. Na de nabewerking ontvangen jullie geselecteerde foto's in hoge resolutie.

Naast het ontvangen van de digitale foto's kan ik de foto's ook voor jullie laten afdruken op bijvoorbeeld op canvas, acryl of aluminium. Dit is tegen meerprijs en op aanvraag.


Maak een afspraak!

Enthousiast geworden voor een spontane en leuke familieportretreportage in Hoofddorp? Maak dan hier je afspraak in mijn online beschikbaarheidskalender of selecteer één van de gewenste reserveerknoppen hieronder.

Heb je toch nog enkele vragen? Neem dan contact met me op via het contactformulier.

 • Een familiereportage is een unieke manier om jullie familie vast te laten leggen.

  60 minuten

  Prijs: € 139,-

  Tijdelijk 10% korting (zie voorwaarde)

  Reportage op locatie of bij u thuis als er voldoende ruimte voor is.

  Duur reportage : 60 minuten

  4 personen inclusief

  Elke persoon extra € 15,-

  10 foto's inbegrepen in de prijs.

 • Spontane en sfeervolle omgevingsportretten op een mooie locatie.

  90 minuten

  Prijs: € 199,-

  Tijdelijk 10% korting (zie voorwaarde)

  Reportage op locatie of bij u thuis als er voldoende ruimte voor is.

  Duur reportage : 90 minuten

  4 personen inclusief

  Elke persoon extra € 15,-

  15 foto's inbegrepen in de prijs.

 • Het is een fantastisch moment met elkaar.

  120 minuten

  Prijs: € 249,-

  Tijdelijk 10% korting (zie voorwaarde)

  Reportage op locatie of bij u thuis als er voldoende ruimte voor is.

  Duur reportage : 120 minuten

  4 personen inclusief

  Elke persoon extra € 15,-

  20 foto's inbegrepen in de prijs.Algemeen geldt voor de fotoreportages

• Na de reportage worden de familieportretfoto’s in lage resolutie inclusief watermerk in een beveiligde online galerij getoond;
• Jullie ontvangen een link naar deze online galerij, alsmede het wachtwoord dat toegang geeft tot de galerij;
• Van de familieprotretfoto's in de online galerij kiezen jullie de foto's die jullie het meeste aanspreken.
• Op de geselecteerde foto's vindt enige nabewerking plaats, met name op kleur en contrast;
• Deze geselecteerde en nabewerkte foto's worden via Wetransfer verstuurd. Natuurlijk in hoge resolutie (Jpeg-formaat) en zonder watermerk;
• Indien gewenst kunnen foto (ook) in zwart/wit worden geleverd;
• Op de geleverde foto’s rust auteursrecht. Dit houdt in dat slechts na schriftelijke toestemming van blikvangerfotografie de foto's buiten de privé- en vriendenkring mogen worden verspreid c.q. worden gebruikt;
• Betaling van de fotoreportage via online bankieren of via contante betaling direct na de fotoreportage;
• Indien gewenst wordt een factuur op naam naar je emailadres verstuurd;
• Geselecteerde foto naast een kleurenexemplaar ook in zwart/wit kost slechts € 10,- per foto extra;
• Nabestellingen zijn mogelijk à € 20,- per foto (inclusief nabewerking) voor de eerste twee foto’s en € 15,- per foto bij nabestelling van drie of meer foto’s;
• Reiskosten: eerste 20 kilometer gratis, daarboven € 0,30 per kilometer;
• Exclusief parkeerkosten en entreegelden (indien van toepassing).


Voorwaarde korting op reportage

• Om voor de korting in aanmerking te komen ga je akkoord met het plaatsen van de door jou geselecteerde foto's in mijn online portfolio op deze website.
Wat hebben eerdere klanten gezegd?

Sebastiaan Poppen

met de hele familie op de foto

We hebben deze zomer twee fotoshoots gedaan met Marjolijn; voor onze bruiloft en ter voorbereiding hierop een loveshoot. We waren beide keren erg enthousiast met het resultaat en de foto's. Marjolijn is een heel prettig en vriendelijk persoon in de omgang. Ze gaat professioneel te werk en heeft veel passie voor fotografie. Dit is ook terug te zien in haar manier van fotograferen. Zo gaf zij ons tijdens het maken van de foto's op een hele prettige manier duidelijke instructies. Samengevat, we waren heel erg blij met Marjolijn en raden haar van harte aan voor bruiloften en andere evenementen.

Cynthia van Genderen

met het hele gezin op de foto in Hoofddorp

Positief: Kwaliteit, Professionaliteit, Responsiviteit, Waarde. Ik kan Blikvanger Fotografie zeker aanraden! Marjolijn gaat professioneel te werk en neemt uitgebreid de tijd voor je. Wij hebben haar gevraagd voor een loveshoot en onze huwelijksdag. Beide keren zijn de foto's prachtig geworden en zijn we heel blij met het resultaat! Daarbij is Marjolijn erg prettig in de omgang. Ze weet je op je gemak te stellen en is daarbij geïnteresseerd, betrokken en gewoon erg gezellig om mee samen te zijn!

Patricia Voogt

familieportretfotografie Hoofddorp

Een prachtige fotoshoot door Marjolijn gemaakt. De door haar gekozen locatie was perfect voor het doel: samen met mijn hond in een natuurlijke omgeving vele momenten vastgelegd. Ondanks de bewegelijkheid van de hond is het resultaat van de foto's geweldig. Blikvanger Fotografie is een echte aanrader!

Sonja

generatiefotografie

Marjolijn denkt goed mee en voelt aan wat er nodig is. Daarbij zijn de foto’s echt prachtig. Een absolute aanrader. Ze heeft voor ons een schitterende fotoshoot gemaakt.

Sven

familieportretfoto Hoofddorp

Wij boekten een Loveshoot bij Marjolijn van Blikvanger Fotografie. Dat dat is ons erg goed bevallen. Marjolijn weet mooie plekjes voor de fotoreportage en gaf op de juiste momenten aanwijzingen. Dit heeft hele mooie foto’s opgeleverd. Bovendien vonden we het erg leuk om te doen. Het was écht een speciaal moment voor ons samen. We zijn erg tevreden met het resultaat en raden Marjolijn zeker aan!

Friso

familieportretfotografie

Marjolijn heeft portretfoto's van mij gemaakt. Het resultaat was helemaal top! Mooie foto's. Ik ben er erg blij mee. Blikvangerfotografie.nl is een echte aanrader!