Blikvanger Fotografie


Loveshoot fotograaf Amsterdam

 • Echte mooie foto's van jullie tweeën

  Wie denkt dat een love shoot alleen voorbestemd is voor verliefde stelletjes of als voorloper op een bruiloft heeft het mis. Een love shoot is er voor koppels van alle leeftijden die eens een écht mooie foto's van zichzelf wil hebben.

  Een love shoot is niet alleen een geweldig excuus voor jullie om eens mooie en spontane foto's van jullie samen te laten maken waarbij is gelet op een goede compositie en belichting. Het is ook heel erg leuk om te doen en het zorgt voor een fantastisch moment met elkaar.

  De fotolocatie

  We kunnen de fotoreportage bijvoorbeeld plaats laten vinden op de plek waar jullie elkaar hebben ontmoet, maar het kan ook ergens in een stad, een park of bos waar jullie graag komen om te wandelen. Jullie geven aan wat jullie willen.

  Maak een afspraak!

  Enthousiast geworden voor een love shoot? Maak dan een afspraak in mijn online beschikbaarheidskalender voor het maken van leuke, spontane foto's van jullie! Of selecteer de reserveerknoppen hieronder bij het pakket van jouw keuze.

  Heb je toch nog enkele vragen? Neem dan contact met me op via het contactformulier.

 • loveshoot fotograaf amsterdam

  60 minuten

  Prijs: € 139,-

  Tijdelijk 10% korting (zie voorwaarde)

  Reportage op locatie

  Duur reportage : 60 minuten

  2 personen inclusief

  10 foto's inbegrepen in de prijs.

 • loveshoot fotograaf amsterdam

  90 minuten

  Prijs: € 199,-

  Tijdelijk 10% korting (zie voorwaarde)

  Reportage op locatie

  Duur reportage : 90 minuten

  2 personen inclusief

  15 foto's inbegrepen in de prijs.

 • loveshoot fotograaf amsterdam

  120 minuten

  Prijs: € 249,-

  Tijdelijk 10% korting (zie voorwaarde)

  Reportage op locatie

  Duur reportage : 120 minuten

  2 personen inclusief

  20 foto's inbegrepen in de prijs. • Algemeen geldt voor de fotoreportages

  • Na de reportage worden de foto’s in lage resolutie inclusief watermerk in een beveiligde online galerij getoond;
  • Jullie ontvangen een link naar deze online galerij, alsmede het wachtwoord dat toegang geeft tot de galerij;
  • Van de foto's in de online galerij kiezen jullie de foto's die jullie het meeste aanspreken.
  • Op de geselecteerde foto's vindt enige nabewerking plaats, met name op kleur en contrast;
  • Deze geselecteerde en nabewerkte foto's worden via Wetransfer verstuurd. Natuurlijk in hoge resolutie (Jpeg-formaat) en zonder watermerk;
  • Indien gewenst kunnen foto (ook) in zwart/wit worden geleverd;
  • Op de geleverde foto’s rust auteursrecht. Dit houdt in dat slechts na schriftelijke toestemming van blikvangerfotografie de foto's buiten de privé- en vriendenkring mogen worden verspreid c.q. worden gebruikt;
  • Betaling van de fotoreportage via online bankieren of via contante betaling direct na de fotoreportage;
  • Indien gewenst wordt een factuur op naam naar je emailadres verstuurd;
  • Geselecteerde foto naast een kleurenexemplaar ook in zwart/wit kost slechts € 10,- per foto extra;
  • Nabestellingen zijn mogelijk à € 20,- per foto (inclusief nabewerking) voor de eerste twee foto’s en € 15,- per foto bij nabestelling van drie of meer foto’s;
  • Reiskosten: eerste 20 kilometer gratis, daarboven € 0,30 per kilometer;
  • Exclusief parkeerkosten en entreegelden (indien van toepassing).

  Voorwaarde korting op reportage

  • Om voor de korting in aanmerking te komen ga je akkoord met het plaatsen van de door jou geselecteerde foto in mijn online portfolio op deze website.

  Wat hebben eerdere klanten gezegd?

  Sebastiaan Poppen

  bruidsfotografie

  We hebben deze zomer twee fotoshoots gedaan met Marjolijn; voor onze bruiloft en ter voorbereiding hierop een loveshoot. We waren beide keren erg enthousiast met het resultaat en de foto's. Marjolijn is een heel prettig en vriendelijk persoon in de omgang. Ze gaat professioneel te werk en heeft veel passie voor fotografie. Dit is ook terug te zien in haar manier van fotograferen. Zo gaf zij ons tijdens het maken van de foto's op een hele prettige manier bijvoorbeeld duidelijke instructies. Samengevat, we waren heel erg blij met Marjolijn en raden haar van harte aan voor bruiloften en andere evenementen.

  Cynthia van Genderen

  bruidsreportage blikvangerfotografie.nl

  Positief: Kwaliteit, Professionaliteit, Responsiviteit, Waarde. Ik kan Blikvanger Fotografie zeker aanraden! Marjolijn gaat professioneel te werk en neemt uitgebreid de tijd voor je. Wij hebben haar gevraagd voor een loveshoot en onze huwelijksdag. Beide keren zijn de foto's prachtig geworden en zijn we heel blij met het resultaat! Daarbij is Marjolijn erg prettig in de omgang. Ze weet je op je gemak te stellen en is daarbij geïnteresseerd, betrokken en gewoon erg gezellig om mee samen te zijn!

  Sonja

  portret fotografie

  Marjolijn denkt goed mee en voelt aan wat er nodig is. Daarbij zijn de foto’s echt prachtig. Een absolute aanrader. Ze heeft voor ons een schitterende fotoshoot gemaakt.

  Sven

  vriendenfotografie

  Wij boekten een Love Shoot bij Marjolijn van Blikvanger Fotografie. Dat dat is ons erg goed bevallen. Marjolijn weet mooie plekjes voor de fotoreportage en gaf op de juiste momenten aanwijzingen. Dit heeft hele mooie foto’s opgeleverd. Bovendien vonden het erg leuk om te doen. Het was echt een speciaal moment voor ons samen. We zijn erg tevreden met het resultaat en raden Marjolijn zeker aan!