Blikvanger Fotografie


Portretfotograaf Aalsmeer


  Op zoek naar een fotograaf voor een portretfoto in Aalsmeer?

  Marjolijn van Blikvanger Fotografie legt je op een natuurlijke wijze perfect vast.
  Tegenwoordig ontkom je bijna niet meer aan een goede portretfoto. Op Social media wordt steeds vaker gebruik gemaakt van een foto van jezelf, maar bijvoorbeeld ook bij het solliciteren. Een mooie, maar ook een kwalitatief goede en representatieve profielfoto wordt steeds belangrijker. Je hebt namelijk maar één kans om een goede eerste impressie achter te laten. Met een professionele portretfoto laat je in één oogopslag zien wie je bent.

  Naast social media of een sollicitatie is een goede representatieve portretfoto belangrijk voor je zakelijke website, waarin jij laat zien wie je bent en wat je doet of bijvoorbeeld voor een flyer waarmee je jezelf aan de buitenwereld wilt presenteren. Maar ik heb ook portretfoto's gemaakt voor een uit te geven e-book, etc.


  Niet alleen voor jezelf, maar ook om weg te geven

  Je kunt een portretfoto laten maken met een zakelijke inslag, maar een mooie portretfoto is ook een heel leuk en een mooi geschenk voor bijvoorbeeld je partner, je (groot)ouders of een ander familielid. Een mooie uitvergroting in een passende fotolijst of die mooie foto afgedrukt op bijvoorbeeld canvas, aluminium of glas is super leuk op een opvallende plek in bijvoorbeeld de woonkamer of slaapkamer.


  Kwaliteitsfoto's

  Een profielfoto op bijvoorbeeld Linkedin, Facebook of Twitter is klein van afmeting. In deze kleine afbeelding moet je dus een zo duidelijk beeld van jezelf weergeven. Zeker wanneer je zakelijke contacten deelt of deze mensen jou eenvoudig kunnen vinden op het internet, is het zeker aan te raden om in ieder geval goed na te denken over de kwaliteit van je zichtbare foto’s. Een professionele foto maakt een positieve indruk. Iedereen kan wel een plaatje van je maken, maar een professionele fotograaf weet met portretfotografie als het ware jouw persoonlijkheid vast te leggen. Op goede portretfoto’s is meteen te zien wie jij bent.


  Niet eng, maar juist leuk om te doen!

  Hoewel veel mensen een beetje zenuwachtig zijn voor een fotoshoot, blijkt in de praktijk dat die zenuwen al snel als sneeuw voor de zon verdwijnen nadat de eerste foto's zijn genomen en op het beeldscherm zijn verschenen. Achteraf zal je zeggen dat het laten aken van portretfoto's écht heel leuk was. Dat komt deels doordat de aandacht voor eventjes geheel op jou is gericht, maar ook omdat je zelf al snel ziet dat mijn foto's toch écht wel anders zijn dan dat je met de telefoon kunt maken; één telefoon is nu eenmaal geen full-frame camera. Tijdens de portretfotoshoot bespreken we welke indruk jij met de foto'swil achterlaten en ik zal jou adviseren welke achtergrond en belichting hierbij het beste past. Ik weet met mijn ervaring als portretfotograaf precies wat werkt op het gebied van een (zakelijke) portretfoto en hoe jij het beste uit je naar voren haalt met het resultaat.


  Een fotoshoot in de studio of op locatie

  Naast dat het mogelijk is om de fotoshoot in mijn studio in Nieuw Sloten in Amsterdam West te doen, is het zeer zeker ook mogelijk om de opnames op een andere locatie te doen. Bijvoorbeeld bij jou thuis of in de natuur. Jij kan jouw wens bij mij kenbaar maken. Ik kan je daarbij natuurlijk adviseren wanneer welke setting te prefereren is. Mijn studio is goed bereikbaar, zowel per auto als per openbaar vervoer. Er is voldoende parkeerplek in de directe omgeving van de studio en parkeren is de eerste twee uur gratis (met blauwe schijf).
  Maar je kunt ook denken aan mooie buitenlocaties, zoals bijvoorbeeld het Haarlemmermeersebos, het Amsterdamse bos, de Geniedijk.


  Enthousiast geworden voor het laten maken van een goede portretfoto?

  Maak dan je afspraak in mijn online beschikbaarheidskalender voor het maken van een professionele portretfoto, of selecteer de gewenste reserveerknoppen hieronder.

  Mijn reguliere openingstijden zijn van maandag tot en met donderdag van 18.00 uur tot 21.00 uur, op vrijdag en zaterdag de hele dag en op zondag van 10.00 uur tot 21.00 uur. Op deze momenten kun je een sessie boeken via de reserveerknoppen. Heb je nog vragen? Neem dan contact met me op via het contactformulier of op telefoonnummer 06 51474159. Ik zal dan mijn best doen me aan jouw verzoek aan te passen.

 • portret fotograaf aalsmeer

  30 minuten

  Prijs: € 49,-

  Tijdelijk 10% korting (zie voorwaarde)

  Reportage op locatie of in mijn studio

  Één persoon

  Duur reportage : 30 minuten

  Geen kledingwissel

  Twee foto's inbegrepen in de prijs

 • portretfotograaf aalsmeer

  45 minuten

  Prijs: € 74,-

  Tijdelijk 10% korting (zie voorwaarde)

  Reportage op locatie of in mijn studio

  Één persoon

  Duur reportage : 45 minuten

  Maximaal één kledingwisseling

  Vier foto's inbegrepen in de prijs

 • portretfotografie aalsmeer

  60 minuten

  Prijs: € 99,-

  Tijdelijk 10% korting (zie voorwaarde)

  Reportage op locatie of in mijn studio

  Één persoon

  Duur reportage : 60 minuten

  Maximaal drie kledingwisselingen

  es foto's inbegrepen in de prijs  Algemeen geldt voor de fotoreportages

  • Na de reportage worden de foto’s in lage resolutie inclusief watermerk in een beveiligde online galerij getoond;
  • Je ontvangt een link naar deze online galerij, alsmede het wachtwoord dat toegang geeft tot de galerij;
  • Van de foto's in de online galerij kies je de foto's die je het meeste aanspreekt.
  • Op de geselecteerde foto's vindt enige nabewerking plaats, met name op kleur en contrast;
  • Deze geselecteerde en nabewerkte foto's worden via Wetransfer verstuurd. Natuurlijk in hoge resolutie (Jpeg-formaat) en zonder watermerk;
  • Indien gewenst kunnen foto (ook) in zwart/wit worden geleverd;
  • Op de geleverde foto’s rust auteursrecht. Dit houdt in dat slechts na schriftelijke toestemming van blikvangerfotografie de foto's buiten de privé- en vriendenkring mogen worden verspreid c.q. worden gebruikt;
  • Betaling van de fotoreportage via online bankieren of via contante betaling direct na de fotoreportage;
  • Indien gewenst wordt een factuur op naam naar je emailadres verstuurd;
  • Geselecteerde foto naast een kleurenexemplaar ook in zwart/wit kost slechts € 10,- per foto extra;
  • Nabestellingen zijn mogelijk à € 20,- per foto (inclusief nabewerking) voor de eerste twee foto’s en € 15,- per foto bij nabestelling van drie of meer foto’s;
  • Reiskosten: eerste 20 kilometer gratis, daarboven € 0,30 per kilometer;
  • Exclusief parkeerkosten en entreegelden (indien van toepassing).


  Voorwaarde korting op reportage

  • Om voor de korting in aanmerking te komen ga je akkoord met het plaatsen van de door jou geselecteerde foto in mijn online portfolio op deze website.

  Wat hebben eerdere klanten gezegd?

  Vedran Simic

  portretfotografie aalsmeer

  Ik had met spoed een portretfoto nodig en werd al de dag nadat ik met Marjolijn contact had gehad (in het weekend) zeer enthousiast onthaald in haar studio. Ik had een afspraak van 30 minuten gemaakt, maar Marjolijn ging op haar gemak daar ruimschoots overheen, overigens op mijn eigen verzoek. Er werden tig foto's gemaakt en ik was verbaasd hoe mooi ze direct op haar laptopscherm uitvielen. Dat maakte de keuze juist minder makkelijk. Ik heb na de sessie die dag met Marjolijn meerdere malen contact gehad, waarbij ze mij de foto's ook met verschillende achtergronden toestuurde via e-mail, waarna ik een zeer weloverwogen beslissing kon nemen. Een heel prettige ervaring en Marjolijn is zeker een zeer aan te raden fotograaf!

  Sonja

  portret fotografie aalsmeer

  Marjolijn denkt goed mee en voelt aan wat er nodig is. Daarbij zijn de portretfoto’s echt prachtig. Een absolute aanrader. Ze heeft voor ons een schitterende fotoshoot gemaakt.

  Friso

  portretfotografie aalsmeer

  Marjolijn heeft portretfoto's van mij gemaakt. Het resultaat was helemaal top! Mooie foto's. Ik ben er erg blij mee. Blikvangerfotografie.nl is een echte aanrader!