Blikvanger Fotografie


Portretfotograaf Amstelveen


Op zoek naar een fotograaf voor een portretfoto in Amstelveen?

Blikvanger Fotografie legt je op een natuurlijke wijze perfect vast.


Je ontkomt er bijna niet meer aan: een mooie en goede portretfoto. Linkedin, Facebook, Twitter... vrijwel iedereen heeft tegenwoordig één of meerderer accounts op sociale media. En daar toon je vaak je foto, die je met (bijna) de hele wereld deelt. Vandaar dat het erg belangrijk is om een mooie en representatieve profielfoto te hebben, die jou toont zoals je bent. Met de juiste uitstraling. Met een professionele portretfoto laat je in één oogopslag zien wie je bent.

Maar een goede portretfoto is ook belangrijk voor je zakelijke website, voor je curriculum vitae die je meestuurt met jouw sollicitatie voor die nieuwe uitdaging, voor op de achterkant van jouw uit te geven e-book en ga zo nog naar door.


Mooi kado

Niet alleen voor jezelf is een goede portretfoto van waarde, maar denk ook eens aan je vriend of vriendin die je blij kunt maken met een mooie foto van jou of aan je ouders, grootouders en je schoonouders. Een leuke en mooie uitvergroting in een bijpassende lijst of die mooie foto van jezelf afgedrukt op canvas (of op een andere ondergrond) staat erg leuk op een opvallende plek in de woonkamer of slaapkamer


Goede kwaliteit foto

Veel te vaak zie ik op social media plaatjes die met een telefoon zijn gemaakt. Ze zijn dan vaak vlak van kleur, slecht belichten en met rommelijge achtergronden. Zeker als je zakelijke contacten deelt of deze mensen jou eenvoudig kunnen vinden op het internet, is het zeker aan te raden om kwalitatief goede foto's te gebruiken. Een professionele foto maakt een goede indruk. Als professionele portretfotograaf in Amstelveen weet ik jouw ware persoonlijkheid goed vast te leggen.


Leuk om te doen!

Ondanks dat vele mensen niet zo staan te springen om voor de camera te staan is een portretfoto laten maken écht leuk om te doen. Dat is in ieder geval wat mijn klanten mij steeds weer terugkoppelen. Ik vestig mijn aandacht geheel op jou. Jij en ik bekijken in gezamenlijkheid wat voor indruk je met je foto wil achterlaten en welke achtergrond en belichting hiervoor nodig is. Ik weet dat precies en zal jou daarin adviseren. Ik haal het beste uit je naar boven.


De fotolocatie

De portretfotoshoot kan plaatsvinden in mijn studio in Amsterdam Nieuw-Sloten, bij jou thuis of of - als het weer het toelaat – op een buitenlocatie. Dit is afhankelijk van de wensen die je hebt. We kunnen de fotoshoot doen op een buitenlocatie waar je graag komt om te wandelen, bijvoorbeeld in een park, de duinen of in het Amsterdamse Bos, het Bloessempark of het groengebied Amstelland.

Mijn studio is goed bereikbaar, zowel per auto als per openbaar vervoer. In de buurt is voldoende parkeerruimte en met de blauwe schijf kun je de eerste twee uur gratis parkeren.


Zin in het laten maken van portretfoto's?

Maak dan je afspraak in mijn online beschikbaarheidskalender, of selecteer de gewenste reserveerknoppen hieronder.

Mijn reguliere openingstijden zijn van maandag tot en met donderdag van 18.00 uur tot 21.00 uur, op vrijdag en zaterdag de hele dag en op zondag van 10.00 uur tot 21.00 uur. Op deze momenten kun je een sessie boeken via de reserveerknoppen. Heb je nog vragen? Neem dan contact met me op via het contactformulier of op telefoonnummer 06 51474159. Ik zal dan mijn best doen me aan jouw verzoek aan te passen.

 • portret fotograaf Amstelveen

  30 minuten

  Prijs: € 49,-

  Tijdelijk 10% korting (zie voorwaarde)

  Reportage op locatie of in mijn studio

  Één persoon

  Duur reportage : 30 minuten

  Geen kledingwissel

  Twee foto's inbegrepen in de prijs

 • portretfotograaf Amstelveen

  45 minuten

  Prijs: € 74,-

  Tijdelijk 10% korting (zie voorwaarde)

  Reportage op locatie of in mijn studio

  Één persoon

  Duur reportage : 45 minuten

  Maximaal één kledingwisseling

  Vier foto's inbegrepen in de prijs

 • profielfoto fotograaf Amstelveen

  60 minuten

  Prijs: € 99,-

  Tijdelijk 10% korting (zie voorwaarde)

  Reportage op locatie of in mijn studio

  Één persoon

  Duur reportage : 60 minuten

  Maximaal drie kledingwisselingen

  es foto's inbegrepen in de prijs  Algemeen geldt voor de fotoreportages

  • Na de reportage worden de foto’s in lage resolutie inclusief watermerk in een beveiligde online gallerij getoond;
  • Je ontvangt een link naar deze online gallerij, alsmede het wachtwoord dat toegang geeft tot de gallerij;
  • Van de foto's in de online gallerij kies je de foto's die je het meeste aanspreekt.
  • Op de geselecteerde foto's vindt enige nabewerking plaats, met name op kleur en contrast;
  • Deze geselecteerde en nabewerkte foto's worden via Wetransfer verstuurd. Natuurlijk in hoge resolutie (Jpeg-formaat) en zonder watermerk;
  • Indien gewenst kunnen foto (ook) in zwart/wit worden geleverd;
  • Op de geleverde foto’s rust auteursrecht. Dit houdt in dat slechts na schriftelijke toestemming van blikvangerfotografie de foto's buiten de privé- en vriendenkring mogen worden verspreid c.q. worden gebruikt;
  • Betaling van de fotoreportage via online bankieren of via contante betaling direct na de fotoreportage;
  • Indien gewenst wordt een factuur op naam naar je emailadres verstuurd;
  • Geselecteerde foto naast een kleurenexemplaar ook in zwart/wit kost slechts € 10,- per foto extra;
  • Nabestellingen zijn mogelijk à € 20,- per foto (inclusief nabewerking) voor de eerste twee foto’s en € 15,- per foto bij nabestelling van drie of meer foto’s;
  • Reiskosten: eerste 20 kilometer gratis, daarboven € 0,30 per kilometer;
  • Exclusief parkeerkosten en entreegelden (indien van toepassing).


  Voorwaarde korting op reportage

  • Om voor de korting in aanmerking te komen ga je akkoord met het plaatsen van de door jou geselecteerde foto in mijn online portfolio op deze website.

  Wat hebben eerdere klanten gezegd?

  portretfotograaf Amstelveen

  Vedran Simic

  Ik had met spoed een portretfoto nodig en werd al de dag nadat ik met Marjolijn contact had gehad (in het weekend) zeer enthousiast onthaald in haar studio. Ik had een afspraak van 30 minuten gemaakt, maar Marjolijn ging op haar gemak daar ruimschoots overheen, overigens op mijn eigen verzoek. Er werden tig foto's gemaakt en ik was verbaasd hoe mooi ze direct op haar laptopscherm uitvielen. Dat maakte de keuze juist minder makkelijk. Ik heb na de sessie die dag met Marjolijn meerdere malen contact gehad, waarbij ze mij de foto's ook met verschillende achtergronden toestuurde via e-mail, waarna ik een zeer weloverwogen beslissing kon nemen. Een heel prettige ervaring en Marjolijn is zeker een zeer aan te raden fotograaf!

  Sonja

  portret fotograaf Amstelveen

  Marjolijn denkt goed mee en voelt aan wat er nodig is. Daarbij zijn de portretfoto’s echt prachtig. Een absolute aanrader. Ze heeft voor ons een schitterende fotoshoot gemaakt.

  Friso

  portretfotografie Amstelveen

  Marjolijn heeft portretfoto's van mij gemaakt. Het resultaat was helemaal top! Mooie foto's. Ik ben er erg blij mee. Blikvangerfotografie.nl is een echte aanrader!