Blikvanger Fotografie


Portretfotograaf Amsterdam


  Op zoek naar een goede portretfotograaf in Amsterdam?

  Blikvanger Fotografie legt je op een natuurlijke wijze perfect vast.


  Je ontkomt er bijna niet meer aan: een goede portretfoto. Linkedin, Facebook, Twitter... vrijwel iedereen heeft tegenwoordig één of meerderer accounts op sociale media. Het wordt daarom steeds belangrijker om een mooie en representatieve profielfoto te hebben. Een goede profielfoto voor op Social Media met de juiste uitstraling is nu belangrijker dan ooit. Je hebt maar één kans om een goede eerste indruk te maken. Met een professionele portretfoto laat je in één oogopslag zien wie je bent.

  Maar ook wanneer je zakelijke foto’s voor op je website nodig hebt waarin jij laat zien wie je bent en wat je doet of voor een flyer waarmee je jezelf aan de buitenwereld wilt presenteren, voor je uit te geven e-book, etc.

  Ook als je op zoek bent naar een nieuwe baan, maak je met een professionele foto een positieve indruk. Natuurlijk beoordelen bedrijven ook jouw kwaliteiten, maar het is tegenwoordig gebruikelijk om ook een foto in je curriculum vitae op te nemen. Wanneer je deze foto ook op LinkedIn account zet en eventueel op Facebook en Twitter, geef je hiermee een eenduidige en professionele indruk.

  Maar naast een goede profielfoto voor social media is een mooie portretfoto ook een leuk en een mooi kado voor bijvoorbeeld je geliefde, je ouders, grootouders, een ander familielid of natuurlijk om gewoon zelf te houden! Een leuke en mooie uitvergroting in een passende fotolijst of die mooie foto van jezelf afgedrukt op canvas (of op een andere ondergrond) staat erg leuk op een opvallende plek in de woonkamer!


  Goede kwaliteit foto

  Een profielfoto op bijvoorbeeld Linkedin, Facebook of Twitter is klein van afmeting. In deze kleine afbeelding moet je dus een zo duidelijk beeld van jezelf weergeven. Zeker wanneer je zakelijke contacten deelt of deze mensen jou eenvoudig kunnen vinden op het internet, is het zeker aan te raden om in ieder geval goed na te denken over de kwaliteit van je zichtbare foto’s. Een professionele foto maakt een positieve indruk. Iedereen kan wel een plaatje van je maken, maar een professionele fotograaf weet met portretfotografie als het ware jouw persoonlijkheid vast te leggen. Op goede portretfoto’s is meteen te zien wie jij bent.  Leuk om te doen!

  Een portretfoto laten maken is écht leuk om te doen. De aandacht is geheel op jou gericht. Samen bekijken we wat voor indruk je wilt maken en welke achtergrond en belichting hiervoor nodig is. Ik weet precies wat werkt op het gebied van een (zakelijke) portretfoto en haal het beste uit je naar boven.


  De fotolocatie

  We doen de fotoshoot in mijn studio in Nieuw Sloten in Amsterdam West of op een locatie in de open lucht. Dit is afhankelijk van de wensen die je hebt. We kunnen de fotoshoot doen op een buitenlocatie waar je graag komt om te wandelen, bijvoorbeeld in het Amsterdamse Bos, het Vondelpark, het Westerpark of het Amstelpark. Mijn studio is goed bereikbaar, zowel per auto als per openbaar vervoer. Er is voldoende parkeergelegenheid in de straat en parkeren is de eerste twee uur gratis (met blauwe schijf).


  Enthousiast geworden voor het laten maken van een portretfoto?


  Maak dan je afspraak in mijn online beschikbaarheidskalender voor het maken van een professionele portretfoto, of selecteer de gewenste reserveerknoppen hieronder.

  Mijn reguliere openingstijden zijn van maandag tot en met donderdag van 18.00 uur tot 21.00 uur, op vrijdag en zaterdag de hele dag en op zondag van 10.00 uur tot 21.00 uur. Op deze momenten kun je een sessie boeken via de reserveerknoppen. Heb je nog vragen? Neem dan contact met me op via het contactformulier of op telefoonnummer 06 51474159. Ik zal dan mijn best doen me aan jouw verzoek aan te passen.

 • portretfotograaf Amsterdam

  30 minuten

  Prijs: € 49,-

  Tijdelijk 10% korting (zie voorwaarde)

  Reportage op locatie of in mijn studio

  Één persoon

  Duur reportage : 30 minuten

  Geen kledingwissel

  Twee foto's inbegrepen in de prijs

 • portret fotograaf Amsterdam

  45 minuten

  Prijs: € 74,-

  Tijdelijk 10% korting (zie voorwaarde)

  Reportage op locatie of in mijn studio

  Één persoon

  Duur reportage : 45 minuten

  Maximaal één kledingwisseling

  Vier foto's inbegrepen in de prijs

 • portretfotografie Amsterdam

  60 minuten

  Prijs: € 99,-

  Tijdelijk 10% korting (zie voorwaarde)

  Reportage op locatie of in mijn studio

  Één persoon

  Duur reportage : 60 minuten

  Maximaal drie kledingwisselingen

  Zes foto's inbegrepen in de prijs  Algemeen geldt voor de portretfotoreportages

  • Na de reportage worden de portretfoto’s in lage resolutie inclusief watermerk in een beveiligde online gallerij getoond;
  • Je ontvangt een link naar deze online gallerij, alsmede het wachtwoord dat toegang geeft tot deze gallerij;
  • Van de foto's in de online gallerij kies je de foto's die je het meeste aanspreken.
  • Op de geselecteerde foto's vindt enige nabewerking plaats, met name op kleur en contrast;
  • Deze geselecteerde en nabewerkte portretfoto's worden via Wetransfer verstuurd. Natuurlijk in hoge resolutie (Jpeg-formaat) en zonder watermerk;
  • Indien gewenst kunnen portretfoto (ook) in zwart/wit worden geleverd;
  • Op de geleverde foto’s rust auteursrecht. Dit houdt in dat slechts na schriftelijke toestemming van blikvangerfotografie de foto's buiten de privé- en vriendenkring mogen worden verspreid c.q. worden gebruikt;
  • Betaling van de fotoreportage via online bankieren of via contante betaling direct na de portretfotoreportage;
  • Indien gewenst wordt een factuur op naam naar je emailadres verstuurd;
  • Geselecteerde foto naast een kleurenexemplaar ook in zwart/wit kost slechts € 10,- per foto extra;
  • Nabestellingen zijn mogelijk à € 20,- per foto (inclusief nabewerking) voor de eerste twee foto’s en € 15,- per foto bij nabestelling van drie of meer foto’s;
  • Reiskosten: eerste 20 kilometer gratis, daarboven € 0,30 per kilometer;
  • Exclusief parkeerkosten en entreegelden (indien van toepassing).


  Voorwaarde korting op reportage

  • Om voor de korting in aanmerking te komen ga je akkoord met het plaatsen van de door jou geselecteerde portretfoto in mijn online portfolio op deze website.

  Wat hebben eerdere klanten gezegd?

  Vedran Simic

  portretfotograaf Amsterdam

  Ik had met spoed een portretfoto nodig en werd al de dag nadat ik met Marjolijn contact had gehad (in het weekend) zeer enthousiast onthaald in haar studio. Ik had een afspraak van 30 minuten gemaakt, maar Marjolijn ging op haar gemak daar ruimschoots overheen, overigens op mijn eigen verzoek. Er werden tig foto's gemaakt en ik was verbaasd hoe mooi ze direct op haar laptopscherm uitvielen. Dat maakte de keuze juist minder makkelijk. Ik heb na de sessie die dag met Marjolijn meerdere malen contact gehad, waarbij ze mij de foto's ook met verschillende achtergronden toestuurde via e-mail, waarna ik een zeer weloverwogen beslissing kon nemen. Een heel prettige ervaring en Marjolijn is zeker een zeer aan te raden fotograaf!

  Sonja

  portret fotografie Amsterdam

  Marjolijn denkt goed mee en voelt aan wat er nodig is. Daarbij zijn de portretfoto’s echt prachtig. Een absolute aanrader. Ze heeft werkelijk een schitterende fotoshoot gemaakt.

  Friso

  portretfotografie Amsterdam

  Marjolijn heeft portretfoto's van mij gemaakt. Het resultaat was helemaal top! Mooie, scherpe foto's. Ik ben er erg blij mee. Blikvangerfotografie.nl is een echte aanrader!