Blikvanger Fotografie


Portretfotografie


  Op zoek naar een fotograaf voor een portretfoto?

  Blikvanger Fotografie legt je op een natuurlijke wijze perfect vast.  Je ontkomt er bijna niet meer aan: een goede portretfoto. Linkedin, Facebook, Twitter... vrijwel iedereen heeft tegenwoordig één of meerderer accounts op sociale media. Het wordt daarom steeds belangrijker om een mooie en representatieve profielfoto te hebben. Een goede profielfoto voor op Social Media met de juiste uitstraling is nu belangrijker dan ooit. Je hebt maar één kans om een goede eerste indruk te maken. Met een professionele portretfoto laat je in één oogopslag zien wie je bent.

  Maar ook wanneer je zakelijke foto’s voor op je website nodig hebt waarin jij laat zien wie je bent en wat je doet of voor een flyer waarmee je jezelf aan de buitenwereld wilt presenteren, voor je uit te geven e-book, etc.

  Ook als je op zoek bent naar een nieuwe baan, maak je met een professionele foto een positieve indruk. Natuurlijk beoordelen bedrijven ook jouw kwaliteiten, maar het is tegenwoordig gebruikelijk om ook een foto in je curriculum vitae op te nemen. Wanneer je deze foto ook op LinkedIn account zet en eventueel op Facebook en Twitter, geef je hiermee een eenduidige en professionele indruk.


  Mooi kado

  Maar naast een goede foto voor social media is een mooie portretfoto ook een leuk en een mooi kado voor bijvoorbeeld je geliefde, je ouders, grootouders, een ander familielid of natuurlijk om gewoon zelf te houden! Een leuke en mooie uitvergroting in een passende fotolijst of die mooie foto van jezelf afgedrukt op canvas (of op een andere ondergrond) staat erg leuk op een opvallende plek in de woonkamer!  Goede kwaliteit foto

  Een profielfoto op bijvoorbeeld Linkedin, Facebook of Twitter is klein van afmeting. In deze kleine afbeelding moet je dus een zo duidelijk beeld van jezelf weergeven. Zeker wanneer je zakelijke contacten deelt of deze mensen jou eenvoudig kunnen vinden op het internet, is het zeker aan te raden om in ieder geval goed na te denken over de kwaliteit van je zichtbare foto’s. Een professionele foto maakt een positieve indruk. Iedereen kan wel een plaatje van je maken, maar een professionele fotograaf weet met portretfotografie als het ware jouw persoonlijkheid vast te leggen. Op goede portretfoto’s is meteen te zien wie jij bent.
  Leuk om te doen!

  Een portretfoto laten maken is écht leuk om te doen. De aandacht is geheel op jou gericht. Samen bekijken we wat voor indruk je wilt maken en welke achtergrond en belichting hiervoor nodig is. Ik weet precies wat werkt op het gebied van een (zakelijke) portretfoto en haal het beste uit je naar boven.
  De fotolocatie

  We doen de fotoshoot in mijn studio in Nieuw-Sloten in Amsterdam-West of - als het weer het toelaat – op een buitenlocatie. Dit is afhankelijk van de wensen die je hebt. Mijn studio is goed bereikbaar, zowel per auto als per openbaar vervoer. Parkeren is de eerste twee uur gratis (met blauwe schijf).  Enthousiast geworden voor het laten maken van een portretfoto?

  Maak dan je afspraak in mijn online beschikbaarheidskalender voor het maken van een professionele portretfoto, of selecteer de gewenste reserveerknoppen hieronder.


  Mijn reguliere openingstijden zijn op vrijdag en zaterdag. Op deze dagen kun je een sessie boeken via de reserveerknoppen. Komt 's avonds door de weeks jou beter uit voor een studioreportage? Neem dan contact met me op via het contactformulier. Ik zal dan mijn best doen om jouw verzoek in te passen.

 • portretfoto fotograaf amsterdam

  30 minuten

  Prijs: € 49,-

  Tijdelijk 10% korting (zie voorwaarde)

  Reportage op locatie of in mijn studio

  Één persoon

  Duur reportage : 30 minuten

  Geen kledingwissel

  Eén foto inbegrepen in de prijs

 • bedrijfsfoto bedrijfsfotograaf amsterdam

  45 minuten

  Prijs: € 74,-

  Tijdelijk 10% korting (zie voorwaarde)

  Reportage op locatie of in mijn studio

  Één persoon

  Duur reportage : 45 minuten

  Maximaal één kledingwisseling

  Twee foto's inbegrepen in de prijs

 • profielfoto fotograaf amsterdam

  60 minuten

  Prijs: € 99,-

  Tijdelijk 10% korting (zie voorwaarde)

  Reportage op locatie of in mijn studio

  Één persoon

  Duur reportage : 60 minuten

  Maximaal drie kledingwisselingen

  Drie foto's inbegrepen in de prijs  Algemeen geldt voor de fotoreportages

  • Na de reportage worden de foto’s in lage resolutie inclusief watermerk in een beveiligde online gallerij getoond;
  • Je ontvangt een link naar deze online gallerij, alsmede het wachtwoord dat toegang geeft tot de gallerij;
  • Van de foto's in de online gallerij kies je de foto's die je het meeste aanspreekt.
  • Op de geselecteerde foto's vindt enige nabewerking plaats, met name op kleur en contrast;
  • Deze geselecteerde en nabewerkte foto's worden via Wetransfer verstuurd. Natuurlijk in hoge resolutie (Jpeg-formaat) en zonder watermerk;
  • Indien gewenst kunnen foto (ook) in zwart/wit worden geleverd;
  • Op de geleverde foto’s rust auteursrecht. Dit houdt in dat slechts na schriftelijke toestemming van blikvangerfotografie de foto's buiten de privé- en vriendenkring mogen worden verspreid c.q. worden gebruikt;
  • Betaling van de fotoreportage via online bankieren of via contante betaling direct na de fotoreportage;
  • Indien gewenst wordt een factuur op naam naar je emailadres verstuurd;
  • Geselecteerde foto naast een kleurenexemplaar ook in zwart/wit kost slechts € 10,- per foto extra;
  • Nabestellingen zijn mogelijk à € 20,- per foto (inclusief nabewerking) voor de eerste twee foto’s en € 15,- per foto bij nabestelling van drie of meer foto’s;
  • Reiskosten: eerste 20 kilometer gratis, daarboven € 0,30 per kilometer;
  • Exclusief parkeerkosten en entreegelden (indien van toepassing).


  Voorwaarde korting op reportage

  • Om voor de korting in aanmerking te komen ga je akkoord met het plaatsen van de door jou geselecteerde foto in mijn online portfolio op deze website.

  Wat hebben eerdere klanten gezegd?

  Vedran Simic

  bruidsfotografie

  Ik had met spoed een portretfoto nodig en werd al de dag erna (weekend) zeer enthousiast onthaald in Marjolijn's studio. Ik had een afspraak van 30 minuten gemaakt, maar Marjolijn ging op haar gemak daar ruimschoots overheen. Er werden tig foto's gemaakt en ik was verbaasd hoe mooi ze direct op het scherm uitvielen. Dat maakte de keuze juist minder makkelijk. Ik heb na de sessie die dag met Marjolijn meerdere malen contact gehad, waarbij ze mij de foto's ook met verschillende achtergronden toestuurde via e-mail, waarna ik een zeer weloverwogen beslissing kon nemen. Een heel prettige ervaring en een zeer aan te raden fotograaf!

  Sonja

  portret fotografie

  Marjolijn denkt goed mee en voelt aan wat er nodig is. Daarbij zijn de portretfoto’s echt prachtig. Een absolute aanrader. Ze heeft voor ons een schitterende fotoshoot gemaakt.

  Friso

  portretfotografie Amsterdam

  Marjolijn heeft portretfoto's van mij gemaakt. Het resultaat was helemaal top! Mooie foto's. Ik ben er erg blij mee. Blikvangerfotografie.nl is een echte aanrader!