Blikvanger Fotografie


Trouwfotograaf Haarlem

Wat leuk dat jullie op mijn website terecht zijn gekomen!

Waarschijnlijk mag ik jullie feliciteren, want dat jullie bij Blikvanger Fotografie terechtgekomen zijn, betekent waarschijnlijk in dat jullie de meest bijzondere dag in jullie leven tot nu toe aan het voorbereiden zijn: jullie trouwdag!

Het lijkt mij leuk en bijzonder om jullie bruiloft in schitterende foto's te mogen vastgelgen. Maar goed, zover is het nog niet. Misschien zitten jullie zitten nog in de oriënterende fase in jullie zoektocht naar een geschikte fotograaf voor jullie bruiloft in Haarlem. Ik vind het leuk om jullie daarbij te helpen. Jullie kunnen me geheel vrijblijvend benaderen via mijn telefoonnummer 06 - 514 74 159, per email via het emailadres info@blikvangerfotografie.nl of via mijn contactformulier.

Jullie trouwdag is jullie trouwdag. Daarom zijn jullie degene die bepalen wat er die dag allemaal gebeurt.


Wat zijn jullie wensen?

Om achter jullie wensen te komen spreek ik graag geheel vrijblijvend (natuurlijk geheel coronaproof) met jullie af voor een eerste kennismaking. Dan leren we elkaar alvast een beetje kennen. We bespreken alle belangrijke zaken van begin tot eind. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de begin- en eindtijden van de verschillende dagdelen, reistijden tussen locaties voor de fotoshoot en de bruiloft zelf, rust- en pauzemomenten. Maar ook of jullie groepsfoto’s willen, of speciale aandacht voor extra bijzondere gasten die wellicht over zijn overgekomen vanuit het buitenland, enzovoort.


Tijdens onze kennismaking vertellen jullie wat je voor ogen hebben. Ik zal vooral vragen stellen ter verduidelijking en adviseren waar mogelijk.


Welke stijl van fotografie spreekt jullie aan?

We bespreken welke stijl van fotografie jullie graag willen. Spontane foto’s vind ik persoonlijk vaak leuker en sprankelender dan geposeerde foto’s. Dit wordt binnen de fotografie journalistieke fotografie genoemd. Juist het moment, de emotie, de blijdschap, het spontane zegt veel meer over de personen en over jullie trouwdag dan een geposeerde foto.
Maar ook aan geposeerde foto’s zul je niet ontkomen. Even met de familie, of met je beste vriend of vriendin op de foto ofdie speciale gast die vanuit het buitenland speciaal voor jullie trouwerij is overgekomen. Ook bij geposeerde foto’s zal ik die zo spontaan mogelijk maken.


Oog voor detail

Naast het vastleggen van de mooiste momenten op deze speciale dag in jullie leven, schenk ik natuurlijk ook veel aandacht aan de details; de ringen, het trouwboeket, de schoenen van de bruid, details van de trouwlocatie, de gedekte tafel etc. Dit wordt fine art fotografie genoemd. Jullie kunnen aangeven waar ik vooral rekening mee moet houden. De ene stijl van fotografie sluit de ander niet uit, natuurlijk.

Op jullie trouwdag zelf beweeg ik me -zo onopvallend mogelijk– tussen de gasten. Naast de formele fotomomenten, zal ik de informele en de spontane momenten vastleggen. Suggesties voor foto’s van jullie, van de ceremoniemeester, van aanwezige gasten en familieleden zal ik zoveel mogelijk overnemen. Als de tijd het toelaat zal ik een kort praatje maken met de gasten om zo uit te vinden waar ik nog extra op moet letten. Het dichtbij de gasten staan maakt juist dat er spontanere foto’s kunnen worden gemaakt dan wanneer iemand onaangekondigd een camera op jullie gasten richt.

Precies deze aanpak, dit contact met jullie en jullie gasten en het 'dichtbij' durven komen maakt mijn foto’s uniek en bepaalt mijn stijl: spontaan, puur natuur, creatief, levendig en stijlvol.

Indien daar aanleiding toe is, kunnen we in de weken voorafgaande aan jullie bruiloft alles nogmaals doornemen, want in de tijd kan het inzicht in die bijzondere dag in jullie leven natuurlijk wijzigen.

Na afloop van jullie trouwdag

Na afloop van jullie trouwdag, maak ik een eerste selectie van de foto’s. Deze eerste selectie stel ik zo snel mogelijk aan jullie ter beschikking in een met een wachtwoord beveiligde online fotogalerij. Uit deze online fotogalerij kiezen jullie de foto's die jullie uiteindelijk graag willen hebben. Vervolgens spreken we onderling af welke foto’s ik zal nabewerken of dat jullie dat geheel aan mij overlaten. Tijdens het nabewerken worden kleine oneffenheden in de foto weggewerkt, kan het contrast, de levendigheid en de belichting etc. worden aangepast. Van geselecteerde foto’s stel ik een trouwalbum samen. In welke vorm die zal zijn, bepalen jullie. Ik sta jullie daar met raad en daad bij, natuurlijk.


Waarschijnlijk zitten jullie na het lezen van mijn website met nog een aantal vragen. Neem in dat geval geheel vrijblijvend contact met mij op te nemen via het contactformulier om vragen te stellen.


Ben je al klaar om mijn diensten in te huren? Ga dan naar mijn online beschikbaarheidskalender om mij als jullie trouwfotograaf op jullie bruiloft te reserveren. De starttijd in de agenda begint altijd om 09.00 uur, maar op jullie trouwdag start ik natuurlijk in overleg met jullie, dus ook voor 09.00 uur.

Oh ja, vergat ik bijna te vertellen. Als jullie mij boeken als jullie bruidsfotograaf, dan krijgen jullie 25% korting op een Loveshoot of verlovingsreportage voorafgaande aan jullie bruiloft. Dan hebben jullie meteen een geschikte foto voor de uitnodiging.Tarieven Bruiloftsreportage

Hieronder staan de "pakketten" die ik aanbied. Het tarief wordt met name bepaald door het aantal uren en het aantal af te leveren foto's. Pakketten zijn er voor 6 uur, 8 uur, 10 uur en 12 uur trouwfotografie.

Maar... aangezien het jullie trouwdag is, staat het jullie vrij om mij geheel naar jullie wens in te zetten. Dus als je afwijkende ideeën hebt van onderstaande standaardpakketten, laat mij dit dan weten, want dan maak ik een pakket en offerte op maat.


Vrijdag en zaterdag zijn mijn reguliere werkdagen, maar als jullie op een andere dag trouwen, laat mij dit dan weten. Ik zal mij daar dan zeker naar proberen te schikken.

 • Op zoek naar een trouwfotograaf die jullie bruiloft sfeervol in beeld brengt?

  pakket 1

  6 uur trouwfotografie

  Prijs: € 899,-

  Tijdelijk 10% korting (zie voorwaarde)

  130 foto's inbegrepen in de prijs.

  Maak je afwijkende wensen bij mij kenbaar!

 • Trouwfoto’s van alle mooie onverwachte en onvergetelijke momenten.

  pakket 2

  8 uur trouwfotografie

  Prijs: € 1.149,-

  Tijdelijk 10% korting (zie voorwaarde)

  200 foto's inbegrepen in de prijs.

  Maak je afwijkende wensen bij mij kenbaar!

 • Trouwfoto's die ervoor zorgen dat jullie bruiloft in jullie herinnering blijft leven.

  pakket 3

  10 uur trouwfotografie

  Prijs: € 1.349,-

  Tijdelijk 10% korting (zie voorwaarde)

  300 foto's inbegrepen in de prijs.

  Maak je afwijkende wensen bij mij kenbaar!

 • Voor het sfeervol vastleggen van alle onvergetelijke momenten tijdens jullie trouwdag.

  pakket 4

  12 uur trouwfotografie

  Prijs: € 1.499,-

  Tijdelijk 10% korting (zie voorwaarde)

  400 foto's inbegrepen in de prijs.

  Maak je afwijkende wensen bij mij kenbaar!Algemeen geldt voor de bruiloftsreportages

• Reguliere openingstijden zijn op vrijdag en zaterdag. Op deze dagen kun je mijn diensten boeken via de reserveerknoppen. Maar niet iedereen trouwt op een vrijdag of een zaterdag. Neem daarom even contact met me op om af te stemmen of ik op het door jou gewenste moment beschikbaar ben;
• Ieder bruidspaar is uniek en iedere bruiloft is uniek. Standaardpakketten bestaan bij mij dan ook eigenlijk niet. De bovenstaande pakketten vormen de basis. Samen bespreken we jullie wensen en de eventuele tariefsaanpassing als jullie wensen sterk afwijken van de standaardpakketten;
• Kennismakingsgesprek van 90 minuten is inbegrepen in het tarief;
• Na de reportage worden de foto’s in lage resolutie inclusief watermerk in een beveiligde online galerij getoond. Jullie ontvangen een link naar deze galerij, alsmede het wachtwoord dat toegang geeft tot de galerij;
• Uit de fotogalerij kiezen jullie de foto's die jullie het meeste aanspreken. Deze zal ik verwerken in een mooi trouwalbum;
• het trouwalbum is van de afmeting 25 x 25 centimeter;
• Grotere trouwalbums tegen meerprijs mogelijk;
• Nabewerking van de geselecteerde foto's vindt na de selectie van de foto's plaats. Indien gewenst kunnen extra foto's buiten het in het standaardpakket begrepen foto's (ook) in zwart/wit worden geleverd à € 5,- per stuk;
• Op de geleverde foto’s rust auteursrecht;
• Aanbetaling van 50% via online bankieren uiterlijk 14 dagen voorafgaande aan de fotoreportage;
• Restantbetaling van de fotoreportage via online bankieren binnen 14 dagen na de fotoreportage;
• Factuur op naam wordt verstuurd naar je emailadres;
• Nabestellingen mogelijk à € 15,- per stuk inclusief nabewerking voor de eerste vijf foto’s en € 12,50 per stuk als je meer dan vijf foto’s nabestelt;
• Reiskosten: eerste 40 kilometer gratis, daarboven € 0,30 per kilometer;
• Tweede fotograaf à € 60,- per uur is optioneel bij te boeken en zeker aan te bevelen;
• Alle vermelde tarieven zijn vrijgesteld van btw.

Voorwaarde korting op reportage

Om voor de korting in aanmerking te komen ga je akkoord met het plaatsen van een aantal in onderling overleg geselecteerde foto in mijn online portfolio op deze website.

Wat hebben eerdere klanten gezegd?

Sebastiaan Poppen

bruidsfotografie

We hebben deze zomer twee fotoshoots gedaan met Marjolijn; voor onze bruiloft en ter voorbereiding hierop een loveshoot. We waren beide keren erg enthousiast met het resultaat en de foto's. Marjolijn is een heel prettig en vriendelijk persoon in de omgang. Ze gaat professioneel te werk en heeft veel passie voor fotografie. Dit is ook terug te zien in haar manier van fotograferen. Zo gaf zij ons tijdens het maken van de foto's op een hele prettige manier bijvoorbeeld duidelijke instructies. Samengevat, we waren heel erg blij met Marjolijn en raden haar van harte aan voor bruiloften en andere evenementen.

Cynthia van Genderen

bruidsreportage blikvangerfotografie.nl

Positief: Kwaliteit, Professionaliteit, Responsiviteit, Waarde. Ik kan Blikvanger Fotografie zeker aanraden! Marjolijn gaat professioneel te werk en neemt uitgebreid de tijd voor je. Wij hebben haar gevraagd voor een loveshoot en onze huwelijksdag. Beide keren zijn de foto's prachtig geworden en zijn we heel blij met het resultaat! Daarbij is Marjolijn erg prettig in de omgang. Ze weet je op je gemak te stellen en is daarbij geïnteresseerd, betrokken en gewoon erg gezellig om mee samen te zijn!